SSV Cochise in Deurne is een kleine schietsportvereniging waar sfeer, gezelligheid en respect tussen de leden voorop staan en persoonlijke begeleiding en coachen, maar vooral veiligheid hoog in het vaandel staan. De vereniging bestaat sinds 1985 en telt ongeveer 20 leden. Wij beschikken over een 25-meter baan met 7 schietpunten, en een gezellige kantine. Daarnaast huren wij elke eerste maandag van de maand een 100 meter baan in Venray, op schietsportcentrum De Versen, hier kunnen onze geweerschutters gebruik maken van 4 schietpunten.

 

Op onze club-avonden kunnen leden en introducés;

-Ten allen tijde een beroep doen op een bestuurslid om advies over technische en administratieve aangelegenheden rond de aanvraag of verlenging van een vuurwapenverlof. 


-Kunnen leden advies en onderricht krijgen in het herladen.


-Kunnen leden advies en onderricht krijgen in het beter leren schieten.

Iedere dinsdagavond kunt U daar op ongedwongen wijze deelnemen aan schiet- oefeningen en wordt, waar nodig, instructie gegeven in het veilig leren schieten met een pistool, revolver of geweer. Er is zelfs voor geoefende schutters een mogelijkheid om te oefenen in onder andere Action-Shooting, Parcours, Militair Pistool en Service Pistool.

   
© SSV Cochise Deurne

Door gebruik te maken van deze site accepteert u cookies van ons